Blogi

Blogissa käsittelemme autokaupan kuluttajansuojaa yleisesti ja tyypillisiä autokaupan ongelmatilanteita. Muutaman keskeisen seikan huomioimalla parannat tuntuvasti mahdollisuuksiasi päästä hyvään lopputulokseen. Autokaupan purku ja erilaiset autokaupan ongelmatilanteet ovat usein neuvoteltavissa – omatoimisesti tai lakiasiantuntijan avuin! 

Mikko-Heinonkoski

Mikko Heinonkoski

Mikko Heinonkoski on Lakiasiaintoimisto Heinonkoski Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on pykälien lisäksi myös laaja asiantuntijuus autojen tekniikasta ja autokaupasta.

Elina Virtasaari-Heinonkoski-Autoriita

Elina Virtasaari

Elina Virtasaari on oikeustieteen maisteri, jolla on kokemusta niin autokaupan käytännöistä kuin potilas- ja kuluttajaoikeudesta. Elina on liittynyt Lakiasiaintoimisto Heinonkoski Oy:n riveihin joulukuussa 2020.

Pirita Risikko

Pirita Risikko on oikeustieteen maisteri, jolla on kokemusta kuluttajaoikeuden lisäksi kiinteistö- ja rakennusjuridiikasta sekä asukasrajapinnan käytänteistä. Pirita on liittynyt Lakiasiaintoimisto Heinonkoski Oy:n riveihin tammikuussa 2022.

Neuvot autokaupan kuluttajariidan ratkaisuun

Mikäli kaipaat henkilökohtaisia neuvoja juuri sinun autoriitasi ratkaisemiseksi, täytä lomake ja palaamme sähköpostitse mitä pikimmiten. Nämä neuvot ovat maksuttomia eivätkä sitouta sinua jatkopalveluihin! Tarvittaessa olemme kuitenkin tukenasi prosessissa pidempäänkin.